Ugrás a tartalomra

Vučić a Hilandar-kolostorban töltötte a pravoszláv karácsonyt

2021.01.07
13:52
2021.01.07
20:20
Forrás
Szerbiai RTV
Instagram-oldalán közzétett üzenetében azt írta, hogy együtt kell erősebbé és egységesebbé tenni Szerbiát.

A Hilandar-kolostorban töltötte a pravoszláv karácsonyt a szerb köztársasági elnök, innen köszöntötte az ünneplőket Aleksandar Vučić. A szerb államfő tegnap este részt vett a karácsonyi szentmisén, ma reggel pedig a karácsonyi liturgián is. Instagram-oldalán közzétett üzenetében azt írta, a szerb kolostor csodálatos. Mint írta, meggyőződése, hogy együtt kell erősebbé és egységesebbé tenni Szerbiát.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Élmény volt a Hilandar-kolostor és a kolostorban élő testvérek vendégének lenni a legboldogabb ünnepen. Sokat tanultam, sokat láttam, de hiszem, hogy megerősítést és különleges erőt kaptam, hogy harcoljak Szerbiáért, hogy sikeresebb legyen, hogy erősebb legyen, hogy őrizni tudjuk a nemzeti érdekeinket.”

Aleksandar Vučić
pravoszláv karácsony
Hilandar-kolostor

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.