Ugrás a tartalomra

Mali: Az elmúlt 100 napban több mint 40 pénzügyi törvényt fogadtak el

2021.02.05
14:23
Forrás
Tanjug
Nagyon intenzív száz nap van a szerb Pénzügyminisztérium mögött, és a folytatás is ilyen lesz - nyilatkozta Siniša Mali, a tárca vezetője.

A munkát az elmúlt száz napban a munkahelyek megőrzéséért, a szerb gazdaság megmentéséért és a járvány következményeinek csökkentéséért vívott harc jellemezte - foglalta össze Mali. Olyan légkör kialakítására törekedtek Szerbiában, ami ezekben az időkben is vonzó lehet a külföldi beruházóknak. Emlékeztetett rá, hogy az elmúlt száz napban több mint 40 törvényt fogadtak el, amelyek közül a legjelentősebb a fiskalizációs törvény, emellett módosították a tavalyi költségvetést és kidolgozták az idei büdzsét is. Megteremtették a feltételeit annak, hogy a nyugdíjak, a közbérek és a minimálbér emelkedhessen – fűzte hozzá.

Siniša Mali
kormány
pénzügyminisztérium
Szerbia

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.