Ugrás a tartalomra

Polgármesteri fogadás a díjazott újságíróknak

2021.02.10
14:43
2021.02.10
19:22
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Szó két helyi munkatársát fogadta Zenta polgármestere. A két újságíró nemrég elismerésben részesült a Külhoni Média a Családért-díj versenyében.

Gruik Zsuzsanna megosztott első helyezést érdemelt ki a „Kavics a tóban - Elveszített magzatok és kisbabák” című írásával. Az idei külhoni közönségdíjas Polyák Hajnalka lett. Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere elmondta, az önkormányzat is igyekszik több ponton segíteni a községben élő családokat.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Nagyon fontos a média szerepe is abban, amit az önkormányzat ápol és célul tűzött ki. Ez pedig a család, a család fontossága, a házasságkötés, a gyerekvállalás serkentése. Ezek terén az önkormányzat több támogatási programot indított el az elmúlt időszakokban, és bízunk benne, hogy a jövőben ezeket még bírjuk bővíteni is.”

fogadás
újságíró
Zenta
Külhoni Média a Családokért-díj
Magyar Szó
Gruik Zsuzsanna
Polyák Hajnalka
Czegledi Rudolf

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.