Ugrás a tartalomra

Délutánra kitisztul az ég

2021.03.22
09:00
2021.03.22
13:59
Forrás
Szerbiai RTV
Hideg reggelre ébredtünk ma Szerbia-szerte. Helyenként gyenge fagyok voltak. A nap további részében is marad a borongós, igencsak hűvös idő futó záporokkal, hószállingózással.

A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és 1, a legmagasabb 0 és 6 Celsius-fok között alakul. A hegyekben akár 10-15 centiméter hó is eshet.

Az előrejelzések szerint Vajdaságban délutánra kitisztul az ég.

Holnap derült idővel indul a nap, majd délutánra többfelé megnövekszik a gomolyfelhőzet. Egy-egy zápor, esetleg hózápor legfeljebb kora este alakulhat ki. Hajnalban -3, délután az élénk, erős északi-északnyugati szélben 10 fokot mérhetünk. Szerdán gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporok, hózáporok is előfordulhatnak. Még többfelé lesz erős az északi szél. Napközben 8 fok valószínű.

Jelentős felmelegedés a hét vége felé várható.

időjárás
hideg
derült

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.