Ugrás a tartalomra

Legyen kéznél esernyő!

2021.04.03
07:25
2021.04.03
10:48
Forrás
Szerbiai RTV, hidmet.gov.rs
Elővehetjük az esernyőket, mert szinte az egész ország területén borulásra és esőre lehet számítani.

Vajdaságban gyenge, máshol erős esőzés várható. Jelentős a lehűlés. A legtöbb helyen nem lesz melegebb 10-11 foknál. Kettős fronthatás érvényesül, így az érzékenyek körében fejfájás, vérnyomás-problémák, szédülés, alvászavarok, görcsös- és ízületi jellegű panaszok egyaránt előfordulhatnak. Sőt, a szeles idő tovább fokozhatja a fejfájásos tüneteket, és romolhat a komfortérzetünk is.

Az utazók ugyanakkor vezessenek óvatosan, hiszen a helyenként kialakuló zivatarokat akár apró szemű jég, esetleg felhőszakadás is kísérheti, így környezetükben vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, hirtelen lecsökkenhet a látástávolság.

Húsvétvasárnap csökken a csapadékhajlam, időnként akár a nap is előbukkanhat, de a hőmérséklet alig haladja meg a 10 fokot. Bár húsvéthétfőn némileg kedvezőbben alakul az időjárás, és a csúcshőmérséklet elérheti a 14-15 fokot is, kedden újra felhősödés, eső és lehűlés várható. 

borulás
eső
időjárás
lehülés

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.