Ugrás a tartalomra

Győztek a belgrádi asztaliteniszezők Temerinben

2021.04.15
14:36
2021.04.15
19:23
Forrás
Pannon RTV
Nem történt meglepetés Temerinben a férfi asztalitenisz Szuperliga 18. fordulójában. A Crvena zvezda felülmúlta a hazai csapatot. A belgrádiak folytatják a küzdelmet a bajnoki címért a nagybecskereki Banattal.

A temerini összecsapás egy érdekes párharccal kezdődött, amelyben Luka Bakić alaposan megnehezítette Marko Jevtović dolgát. A válogatott játékosnak végül mégis sikerült 3:1-re nyernie és vezetést szereznie csapatának. Ugyanilyen arányban nyert Nikola Strugarević a Pető Zoltán elleni párharcban, amelyben az első játszma 19:17 arányban ért véget a belgrádi játékos javára. A harmadik egyesben Boris Brnović nem bírt a bahreini AbbAsz Mohameddel, az utolsó egyesben pedig Strugarević veszített játszma nélkül fektette kétvállra Bakićot, így alakult ki a 4:0-ás vendéggyőzelem.

Marko Jevtović, játékos, Crvena zvezda: „Könnyűnek tűnik a győzelem, de a mérkőzések nem voltak olyan könnyűek. Szép összecsapás volt. Gratulálok a csapattársaimnak, és persze az ellenfél játékosainak is a korrekt küzdelemért.”

Pető Zoltán szerint teljesen megérdemelt volt a Crvena zvezda győzelme, amely sokkal jobb játékosokkal rendelkezik, mint a Temerin.

„Nekik ma Temerinben muszáj volt nyerniük mindenféleképpen. Igaz, a mérkőzés 4:0 volt, de szerintem nem volt ez annyira sima, mint ahogyan az eredmény mutatja, mivel az első összecsapáson Bakić és Jevtović küzdelme 3:1-gyel ért véget, ha jól emlékszem 1:1-nél 9:9, vagy 9:8-ra is vezetett Bakić.”

A Temerin szombaton Nagybecskereken játszik a Banat ellen, míg a Zvezda már előre lejátszotta a 19. fordulós mérkőzését a Partizan ellen.

Crvena zvezda
Temerin
Belgrád
asztalitenisz

Most

13:46, Frissítve: 13:56

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.
12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.