Ugrás a tartalomra

Nagy kárt okozott a tűz a belgrádi hulladéküzemben

2021.04.18
10:07
2021.04.18
10:14
Forrás
Szerbiai RTV
Nagy tűz keletkezett az elmúlt éjjel a belgrádi Čistoća Köztisztasági Közvállalat hulladéküzemében. Az ott parkoló teherautók is kigyulladtak

A tűz hajnali három óra körül ütött ki, mondta a Szerbiai RTV-nek Marko Popadić, a közvállalat igazgatója. A helyszínre hat tűzoltókocsi vonult ki húsz tűzoltóval, akiknek sikerült eloltaniuk a tüzet megelőzve ezzel a még súlyosabb kárt. Sérültek nincsenek sem a munkások, sem a közelben élő lakosok között. A leégett öt kamion közül kettőt csak nemrégiben, hét-nyolc hónappal ezelőtt szerezte be a vállalat. Az igazgató hangsúlyozta, arra számítanak, hogy a nyomozás során kiderül, mi okozta a tüzet.

Belgrád
tűz

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.