Ugrás a tartalomra

Folyamatosan javulnak a szerbiai koronaszámok

2021.05.17
16:39
2021.05.17
18:53
Forrás
covid19.rs, Pannon RTV
Jelenleg 93-an vannak lélegeztetőgépen.

575 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt Szerbiában, és elhunyt 15 páciens a kór szövődményeiben. 9329 teszteltből lett ennyi fertőzött. Kórházban 2681 személyt kezelnek, közülük 93-an vannak lélegeztetőgépen.

Az immunizáció is folyamatos az országban. Újvidéken például eddig csaknem 231 és félezer polgár kapta meg a koronavírus elleni vakcina legalább első dózisát. Az újraoltottak száma megközelíti a 105 ezret. A tartományi székvárosban három tömeges oltóponton adják be előzetes regisztráció nélkül a vakcinát: az Újvidéki Vásár 1-es csarnokában, a Promenada bevásárlóközpontban és a Big üzletközpontban. Az utóbbi két helyen két hét alatt több mint 4500 személyt oltottak be.

koronavírus
fertőzött
elhunyt
Szerbia
immunizáció

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.