Ugrás a tartalomra

Csaknem 4 millió személyt újraoltottak Magyarországon

2021.06.07
10:14
Forrás
koronavirus.gov.hu
Az új koronavírus-fertőzöttek napi száma csupán 81.

Magyarországon mostanáig 5 millió 262 ezer embert oltottak be koronavírus ellen, közülük már 3 millió 995 ezer a második dózist is megkapta. Magyarország továbbra is a második az uniós oltási ranglistán.  

Egy nap alatt 81 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba Magyarországon, és meghalt 12 beteg, így az elhunytak száma 29 866 főre emelkedett. Kórházban 599 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 67-en vannak lélegeztetőgépen.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 717 254 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 58 969 főre csökkent.

oltás
vakcina
koronavírus
járvány
fertőzöttek

Most

18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.
16:19, Frissítve: 17:36

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.