Ugrás a tartalomra

EU-Szerbia kormányközi konferencia Luxemburgban

2021.06.22
22:48
Forrás
Szerbiai RTV
Az Ana Brnabić miniszterelnök vezette szerbiai küldöttség megérkezett Luxemburgba, ahol ma este tartják az EU-Szerbia kormányközi konferenciát. A kormányfő azt mondta, büszkén mutatja majd be mindazt, amit Szerbia véghez vitt az elmúlt időszakban.

Brnabić mások mellett találkozik Josep Borrellel, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével. A kormányközi konferencia eredményeiről késő este számol majd be a szerb kormányfő, valamint Várhelyi Olivér bővítésért felelős uniós biztos, és az EU Tanácsának elnöklője, Ana Paula Zacarias portugál miniszter.

Luxemburg
Szerbia
Ana Brnabić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.