Ugrás a tartalomra

Továbbra is stabil a járványügyi helyzet Szerbiában

2021.06.26
15:37
2021.06.26
15:43
Forrás
covid19.rs
Egy nap alatt a 7309 elvégzett koronavírustesztből 66 lett pozitív, ez kevesebb mint tegnap. A kórral szembeni harcot újabb 5 személy vesztette el, a járvány tavaly márciusi megjelenése óta hivatalosan 7029 ember halt meg a koronavírus következtében.

Kórházi kezelésre országszerte 321-en szorulnak, ebből 11 páciens állapota kritikus, ők lélegeztetőgépre vannak kapcsolva.

A szakemberek figyelmeztetnek, amennyiben a továbbiakban nem emelkedik az oltottak száma, ismét egy járványhullám kezdődhet és romlani fognak az adatok.

koronavírus
járványügyi helyzet
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.