Ugrás a tartalomra

Az olaszok hosszabbításban győzték le az osztrákokat

2021.06.26
23:42
Forrás
MTI
Az olasz válogatott hosszabbítást követően 2-1-re legyőzte Ausztria együttesét a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság második nyolcaddöntőjében, szombaton Londonban.

Az első félidőben az olaszok, a másodikban az osztrákok álltak közelebb a gólhoz, ám mivel nem született érvényes találat a rendes játékidőben, hosszabbítás következett. Ebben Roberto Mancini együttese tíz perc alatt kétszer is eredményes volt, és mivel az osztrákoknak csak szépítésre futotta, az olaszok jutottak a negyeddöntőbe.

Az olasz válogatott 2018 szeptembere óta veretlen, azóta 31 mérkőzéséből 25-ször nyert és megdöntötte a kapott gól nélkül lejátszott percek világrekordját, ugyanis az osztrákok szépítő találata előtt 1168 percig nem találtak a hálójába.

Az olaszokra a nyolc között a vasárnapi, sevillai Belgium-Portugália találkozó továbbjutója vár.

UEFA Euro 2020
Európa-bajnokság
labdarúgás
Ausztria
Olaszország

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.