Ugrás a tartalomra

Intenzív nyomozás folyik a bajmoki rablás ügyében

2021.06.28
11:27
Forrás
Pannon RTV
Intenzíven nyomoz a szabadkai rendőrség a szombatról vasárnap virradóra történt bajmoki rablás kapcsán - erősítette meg a Pannon RTV megkeresésére a belügyi szerv.

Mint írják, a lopás után feljelentést tettek a szabadkai rendőrségen, az illetékesek elvégezték a helyszínelést, és lopás bűncselekményének vádjával nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen. Ahogyan arról tegnapi híradónkban beszámoltunk, betörés történt a bajmoki Szent Péter és Pál Katolikus templomban. A tettesek kegytárgyakat vittek el, illetve rongálás is történt.

Bajmok
templom
betörés
rablás
tolvaj
rendőrség
Belügyminisztérium

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.