Ugrás a tartalomra

Szerbia az olimpián

2021.07.27
07:40
2021.07.27
16:44
Forrás
Szerbiai RTV
Egyelőre nincs érme a szerb olimpiai csapatnak a negyedik versenynapon. A légpisztoly 10 méteres vegyescsapat számában Szerbia a negyedik lett.

Nem jött össze az újabb érem Damir Mikecnek a tokiói olimpián. A szerb sportlövő a negyedik versenynapon Zorana Arunovićtyal a légpisztoly 10 méteres vegyescsapat számában indult. A bronzért küzdöttek, de végül csak a negyedik hely lett meg. Mikec az olimpia első napján ezüstöt nyert ugyancsak légpisztollyal a férfiak egyéni versenyében.

Második meccsüket is megnyerték a szerb röplabdás lányok a tokiói olimpia csoportkörében. A Dominikai Köztársaság után most Japán válogatottját múlták felül 3:0-ra. A szettek eredménye 25:23, 25:16,26:24.

Döntőbe jutott Szerbia taekwondosa Milica Mandić a tokiói olimpián, fél 3-tól szurkolhatunk neki.

A cselgáncsozó Anja Obradović az első körben búcsúzott.

olimpia
Tokió 2020
Szerbia
Damir Mikec
Zorana Arunović
légpisztoly

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.