Ugrás a tartalomra

Az FTC emberelőnyben egygólos vereséget szenvedett

2021.08.19
10:14
2021.08.24
10:42
Forrás
MTI
Vereséget szenvedett a Ferencváros szerdán a svájci Young Boys csapattól a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójának első mérkőzésén Bernben.

A svájci csapat határozott indítása ellenére a magyarok lőtték a meccs első gólját, örömük azonban nem tartott sokáig, mivel a svájci rivális a kapott gól utáni első támadásából már egyenlített. A Ferencváros a játék során emberelőnybe került, azonban a létszámfölényt nem tudta érvényre juttatni, és 3-2-re kikapott a svájciaktól. A párharc győztese a BL 32 csapatos főtábláján, míg a vesztes az Európa-liga ugyancsak 32 együttest számláló csoportkörében folytathatja a küzdelmet. A visszavágót jövő kedden rendezik a Groupama Arénában.

Fradi
Ferencváros
Young Boys
BL-selejtező
Bajnokok Ligája
FTC

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.