Ugrás a tartalomra

Torlódás a szerb-magyar határszakaszon

2021.08.21
10:06
2021.08.21
14:32
Forrás
police.hu
Mielőtt útnak indulnak mindenképp tájékozódjanak.

Ma is hosszú a várakozás a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőn Szerbiából Magyarország irányába. Még mindig sokan vannak azok, akik a szabadságukról Nyugat-Európába térnek vissza.

Mintegy háromórás a várakozás Horgosnál, visszafelé, tehát Szerbiába körülbelül kétórás. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk.

Intenzív a forgalom a Királyhalom-Ásotthalom közúti határátkelőhelyen is, mindkét irányban egy-egy órát kell várni.

Válasszák a kisebb átkelőket, amelyek este 7-ig fogadják az utazókat. Mielőtt útnak indulnak mindenképp tájékozódjanak.

A várakozási idő csökkentése érdekében ma 14 órától csak a Magyarországra belépő forgalom használhatja a röszkei közúti határátkelőhelyet - közölte a rendőrség a honlapján. Szerbia felé a röszkei autópálya határátkelőhelyet vehetik igénybe.

torlódás
határ
Röszke
Horgos

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 17:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.