Ugrás a tartalomra

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi

2021.09.03
10:33
2021.09.03
11:07
Forrás
blikk.hu
A kishegyesi származású népszerű énekesnő családjában nem ez az első ikerterhesség. Éppen ezért tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat.

Ezért úgy döntöttek férjével, hallgatnak boldogságukról, kivárnak azzal, hogy a nyilvánossággal is megosszák határtalan örömüket. Miközben Magdi legszívesebben világgá kürtölte volna csodálatos állapotának hírét, amely az utóbbi időben ráadásul elkezdett látszani is rajta, titkolóznia kellett. Ám a Czeizel Intézetben történt csütörtöki vizsgálat kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik, így Rúzsa Magdi most már elárulhatta, hogy jövőre egyszerre lesz az édesanyja három kisgyermeknek, akik természetes úton fogantak meg.

hármas ikrek
Rúzsa Magdi

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.