Ugrás a tartalomra

2:1-es győzelmet aratott a TSC az FTC felett az új topolyai stadionban

2021.09.03
19:28
2021.09.04
14:07
Forrás
Pannon RTV
Izgalmas párharcot hozott a TSC és a Ferencváros barátságos mérkőzése Topolyán. A felek végig teljes erőbedobással játszottak, végül mégis a TSC nyert 2:1-re. A meccset a Pannon Televízió is közvetítette.

Az ünnepélyes kezdőrúgást a házigazda TSC részéről Kovács István egykori csapatkapitány, az FTC képviseletében pedig az ezüstcipős, kétszeres magyar bajnok, korábbi Európa-válogatott Nyilasi Tibor végezte el. 

Mindkét csapat intenzíven kezdte a játékot. Kiegyensúlyozottan fociztak az együttesek.

A negyedik percben a Fradi majdnem megszerezte a mérkőzés első találatát, de Nenad Filipović bravúros védéssel megakadályozta az FTC gólját.

A Ferencváros a 13. percben is egy éles helyzettel veszélyeztette a hazaiak kapuját.

A Fradi próbálkozásaira a TSC góllal válaszolt. A 15. percben Jug Stanojev talált az ellenfél hálójába.

Mindkét együttes erős játékot mutatott, nem zártak össze a tizenhatosaik előtt. Az FTC és a TSC is a támadásra helyezte a hangsúlyt.

Az első félidőben nem született több találat. 

A második játékrészben a Fradi nagy nyomás alá helyezte a hazaiak kapuját. Több olyan komoly helyzetük is volt, amelyet végül nem tudtak gólra váltani.

A 71. percben a topolyaiak kerültek helyzetbe, ám Szécsi Gergő kiütötte a labdát, így a Fradi megmenekült az újabb góltól. A 73. percben a TSC ismét veszélyeztette a Ferencváros kapuját, ám a találat ismét elmaradt. A sok lehetőséget követően a TSC hibázott. A 81. percben Stefan Santrač szabálytalankodását követően egy újabb sárga lapot kapott és kiállították. A Ferencváros emberelőnyből folytatta. Majd a 82. percben Vécsei Bálint tizenegyesből egyenlített.

Végül emberhátrányból mégis sikerült a TSC-nek megnyernie a mérkőzést. Ifet Đakovac a 91. percben szerzett bombagóljával beállította a 2:1-es végeredményt.

TSC
Topolya
FTC
Ferencváros
labdarúgás
futball

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.