Ugrás a tartalomra

Karneváli hangulat várja az ínyenc futókat a palicsi Bormaratonon

2021.09.16
11:24
2021.09.16
17:39
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 18-án, szombaton tartják a Bormaratont Palicson.

Egy olyan eseményről van szó, amely karneváli hangulatban egyesíti a futókat. A bor, a zene és a különféle gasztronómiai fogások elengedhetetlen kellékei a Bormaratonnak. Jelmezben is rajthoz állhatnak a résztvevők, a legszellemesebb maskarákat díjazzák. A pálya a Palicsi-tó mellett, illetve szőlőskerteken és borászatokon keresztül vezet át. A maratont különféle kísérőrendezvények követik. A szombati Bormaratonra még lehet jelentkezni, akár a helyszínen is.

Ludaić Sebastian, szervező, Bormaraton: „A nevezési díj kétezer dinárba kerül. Ebben benne van a verseny előtti, esti kalács-party, a részvétel a versenyen, ami egy 9,6 km-es táv. Ki hogy szereti, úgy teljesíti, futva vagy gyalogolva. A verseny utáni ebédjegy is benne van, és az egész rendezvényen való részvétel Palicson.”

Palics
bormaraton
Ludaić Sebastian
szervező
Palicsi Bormaraton

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.