Ugrás a tartalomra

A Fokos zenekar ünnepi nagykoncertje este Palicson

2021.09.18
13:05
Forrás
Pannon RTV
Tízéves fennállását ünnepli az óbecsei Fokos zenekar. Ennek alkalmából ünnepi nagykoncertet adnak Palicson, a Nyári Színpadon ma 19 órától.

A Fokos zenekar mellett fellép még több vendégelőadó is, például a Csalóka zenekar, a Juhász zenekar, de Csizmadia Anna és Szabó Annamária is. A belépőt elővételben 400 dináros áron lehetett megvenni, aki pedig a helyszínen szeretne jegyet vásárolni, annak 600 dinárt kell fizetnie. A Fokos zenekarnak több albuma is megjelent az elmúlt tíz évben, emellett tánccsoportokat is szoktak kísérni. Az együttes célja a magyar népzene, ezen belül a tamburamuzsika megismertetése minél szélesebb körben.

Palics
Fokos zenekar
koncert

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.