Ugrás a tartalomra

Fremond a Topolya és Bajmok közötti útszakasz felújítása mellett érvelt a parlamentben

2021.09.23
12:31
2021.09.23
16:08
Forrás
Pannon RTV
A Topolyát Bajmokkal összekötő útszakasz felújításához kapcsolódott Fremond Árpád kérdése a köztársasági parlament mai ülésén.

A Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője az építésügyi, közlekedési és infrastrukturális minisztériumnak tette fel a kérdést. Fremond Árpád arról érdeklődött, mikor kezdődnek meg a munkálatok ezen az útszakaszon. A politikus az érvelések között megemlítette, hogy ezen a szakaszon lehet eljutni a Bajmok-Bácsalmás határátkelőhöz. Elmondta, hogy főként nyáron sokan használják ezt az átlépőt. Fremond emellett turisztikai szempontból is jelentősnek tartja ezt az útszakaszt.

Fremond Árpád, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ: „Ez egy olyan út, amely áthalad Pacséron és Bácskossuthfalván. Ezeken a helyeken fejlődik a fürdőturizmus, termál- és gyógyvizeik vannak. Fontos, hogy az egyre nagyobb számú látogatónak biztonságos legyen ez az útszakasz, és hogy a legrövidebb úton eljuthassanak ezekre a településekre.”

Fremond Árpád
Topolya
Bajmok
útszakasz
felújítás
VMSZ
parlament

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.