Ugrás a tartalomra

Tojással dobták meg Emmanuel Macront

2021.09.27
21:01
Forrás
MTI
Tojással dobták meg Emmanuel Macront a közép-franciaországi Lyonban, a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsversenyen.

A tojás a vállán érte a francia államfőt, de nem tört össze. A tojásdobálót a helyszínen előállították. "Ha akar valamit mondani, jöjjön ide!" - mondta a köztársasági elnök. "Mindjárt oda is megyek hozzá" - tette hozzá. Hét hónappal az elnökválasztás előtt Emmanuel Macron tetszési mutatója csökkenőben van, jelenleg a franciák 38 százaléka elégedett a tevékenységével és 59 százalékuk elégedetlen. Az elnök ugyanakkor még mindig népszerűbb, mint az elődei voltak a kormányzásuk ugyanezen időszakában.

Emmanuel Macron

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 17:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.