Ugrás a tartalomra

100 éves a szerbiai vízilabda

2021.10.03
09:24
Forrás
Közlemény
Szombaton este ünnepélyes akadémiával ünnepelték a vízilabda száz sikeres évét Szerbiában a belgrádi Jugoszláv Színházban.

Az arany jubileum ünneplése során felidézték a centenáriumi történelem legfényesebb pillanatait, amelyek során 94 érmet szereztek. Az ünnepélyre Vanja Udovičić, Szerbia ifjúsági és sportminisztere is ellátogatott. Szavai szerint, egy aranykor van mögöttünk, és kiváltság, megtiszteltetés a legnagyobb mesterek társaságában lenni, akiktől mindannyian tanultunk.

A múlt, a jelen és a leendő olimpiai, világ- és Európa -bajnokok társaságában. Emellett hangsúlyozta: biztos abban, hogy a szerb vízilabda új évszázada a nagy bajnokok és a felejthetetlen sikerek korszaka lesz, amelyben még sokszor büszkeséget fognak hozni Szerbiának.

Szerbia
vízilabda
Vanja Udovičić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.