Ugrás a tartalomra

Új játékok a bajsai óvodásoknak

2021.10.08
12:47
2021.10.08
16:03
Forrás
Pannon RTV
Új játékokkal és más ajándékokkal kedveskedett a topolyai önkormányzat a bajsai óvodásoknak. A gyermekhét alkalmából a Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény bajsai tagozatában Szatmári Adrián polgármester adta át a csomagokat a kicsiknek.

Topolya első embere elmondta, egyre többen igénylik a napközis ellátást a község területén.

„Jelen pillanatban a Bambi esetében 790 gyerek jár az Iskoláskor Előtti Intézménybe. Egyre nagyobb az érdeklődés az egész napos ellátásra, ezért a tavalyi évtől a Gorica és a Kolibri épületben is lehetőség van erre. Én úgy gondolom, hogy az önkormányzatnak biztosítania kell az iskoláskor előtti intézménynek a minőséges és gondtalan működését, mert így tudjuk felkészíteni a gyerekeket az iskolai programra és az iskolai nevelésre.”

Szatmári Adrián
Bajsa
Topolya

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.