Ugrás a tartalomra

Továbbra is csoportelső a szerb labdarúgó-válogatott

2021.10.12
22:52
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott Szerbia labdarúgó-válogatottja Azerbajdzsán csapata ellen a világbajnoki selejtező A-csoportjában, Belgrádban.

Szerbia hazai pályán egyre nagyobb nyomást gyakorolt a vendégcsapat kapuja előtt, és Vlahović góljával a 30. percben megszerezte a vezetést. Az azerieknek a 46. percben sikerült kihasználniuk a szerbek hibáját, és egyenlítettek.

Dušan Vlahović a második félidőben is megállíthatatlannak tűnt. Az 53. percben meg is szerezte az újabb vezetést a szerb csapat számára. A gólszerzők listája Tadićtyal bővült, és a 83. percben ki is alakult a végeredmény. Szerbia 3:1-re verte Azerbajdzsánt.

Szerbia ezzel továbbra is saját kezében tartja a világbajnokságra való kijutás esélyét, és a kvalifikációk utolsó körében a Portugália elleni meccs dönti el, hogy ki végez majd a csoport első, illetve második, pótselejtezőt érő helyén.

Mindeközben a portugálok 5:0-ás meccset játszottak Luxemburggal, és jelenleg csoportmásodikak.

Szerbia
Azerbajdzsán
vb-selejtező
labdarúgás
foci

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.