Ugrás a tartalomra

Szubjektív – Nemzeti Vágta

2021.10.14
19:55
2024.02.05
12:40
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív mai vendégei: Bunford Tivadar, a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány igazgatója, Erdei Anna Dorka, a Kishuszár Vágta harmadik helyezettje és Cékus Árpád, a Nemzeti Vágta versenyzője.

Évről-évre sikereket érnek el a Vajdaság színeiben induló lovasok a Nemzeti Vágtán. Mi a siker titka? Milyen volt az idei rendezvény hangulata? Lovasok is megszólalnak a műsorban, akik megtapasztalták az idei versenyt a Hősök terén, Budapesten. A témát Mészáros György járta körül.

Szubjektív
Nemzeti Vágta
Bunford Tivadar
Cékus Árpád
Erdei Anna Dorka

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 17:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.