Ugrás a tartalomra

Kétszer több lehet a koronavírusos diák

2021.10.23
12:28
2021.10.23
12:33
Forrás
Tanjug
A hivatalosnál kétszer annyian lehetnek azok a diákok, akik elkapták a koronavírust - erről beszélt Branislav Tiodorović járványügyi szakember.

Hozzátette, a tanítók és tanárok arról számolnak be, hogy annak ellenére, hogy covid-gyanús tünetekkel rendelkeznek a diákok, a szülők elengedik őket az iskolákba, mert másképpen nem tudják megoldani a felügyeletüket. A szakember szerint ez veszélyes az egészséges gyerekekre nézve.

A válságstáb orvosi része, továbbá a gyermekorvosok legalább egy tíznapos online oktatásra való áttérést javasolnának, ezzel lassítani lehetne a vírus terjedését - mondta Tiodorović.

koronavírus
diák
oktatás
Branislav Tiodorović

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.