Ugrás a tartalomra

Vučić: Állandóan dolgozni fogunk azon, hogy Szerbia minél fejlettebb legyen

2021.11.28
11:33
2021.11.28
16:27
Forrás
Pannon RTV
Nem állunk le a munkával, állandóan dolgozni fogunk azon, hogy Szerbia minél fejlettebb legyen - mondta Aleksandar Vučić a tegnap esti SZHP közgyűlést követő ünnepi akadémián.

A Szerb Haladó Párt elnöke kifejtette, az elmúlt években autópályákat, új vasútvonalakat, több kórházat és tudományos-technológiai központot létesítettek, de ez még csak a kezdet. Vučić elmondta, a jó külpolitikai viszonyoknak köszönhetően Szerbiában a legolcsóbb a gáz és új gyárak nyíltak, amelyek további gazdasági növekedést hoznak az országnak. Leszögezte, céljuk, hogy fenntartsák a békét az országban.

„Túl kicsi ország vagyunk, és túl kevesen vagyunk, de túl nagy szívvel rendelkezünk, ahhoz, hogy megengedjük magunknak a konfliktusokat. Mások gerjesszenek konfliktusokat, de amit mi tenni fogunk, az az, hogy egyesítjük a népet. Egyesítjük a tisztességes és normális embereket, ez kell, hogy az egyetlen célja és egyetlen jövője legyen ennek a pártnak és országunknak. Köszönetet mondok önöknek azért, hogy ezeket az embereket képviselik, hogy egy tisztességes Szerbiát képviselnek, amely tűr, még akkor is, ha tudja, hogy erősebb, mert tudja, hogy az a legfontosabb, hogy egységesek legyünk.”

Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt
SZHP

Most

17:17, Frissítve: 17:28

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.