Ugrás a tartalomra

Kupameccsre készül a TSC

2021.11.30
13:40
2022.04.30
12:33
Forrás
Pannon RTV
Kupameccset játszik holnap a TSC labdarúgó csapata a Kolubara ellen Topolyán. A kék-fehéreket most először irányítja majd a kispadra frissen leigazolt Žarko Lazetić.

A szakember a Metalac csapatától érkezett, amely egyébként nemrégiben győzni tudott Topolyán. Az új vezetőedző szerint a TSC-nek minőségi kerete van, jó játékkal pedig az eredmények is jönni fognak. A Kolubara elleni kupameccs holnap 13 órakor kezdődik a TSC Arénában.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Ezek a játékosok kiválóak, komoly kvalitással és természetesen ez nem reális, hogy a TSC két hónap alatt nem tudott nyerni. Mindenekelőtt azért jöttem ide, hogy eredményt érjünk el, és hogy megvalósítsuk a klub ambícióit.”

kupameccs
Kolubara
Topolya
vezetőedző
TSC
Žarko Lazetić

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.