Ugrás a tartalomra

Megrendülve mesélt barátja, Kóbor János haláláról Gidófalvy Attila

2021.12.06
19:30
2021.12.06
19:55
Forrás
Pannon RTV
Kóbor János halálával sajnos lezárult egy korszak – erről beszélt a Pannon RTV-nek adott exkluzív interjújában Gidófalvy Attila, a Karthago billentyűse.

A Máté Péter-díjas zenész, dalszerző elmondta, hogy Isten és a rajongók is vele voltak és vannak is, illetve Mihály Tamással és Benkő Lászlóval, akik 2020-ban hunytak el.

A művész megrendülve mesélt barátja haláláról. Elmondta, hogy a betegsége előtt találkoztak is.

„Beszélgettünk. Megöleltük egymást. Nagyon komoly, nem csupán zenei, kollegiális, hanem baráti kapcsolat volt vele. Mondjuk az egész zenekarral.”

A Gidófalvy Attilával készült teljes beszélgetést a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában hallhatják majd holnap reggel.

Kóbor János
Gidófalvy Attila
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 17:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.