Ugrás a tartalomra

Regisztráljunk minél többen a magyarországi választásokra!

2021.12.09
21:30
2021.12.10
15:54
Forrás
Pannon RTV
A VMSZ aktivistái Vajdaság egész területén segítséget nyújtanak azon kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni, vagy módosítani szeretnék az adataikat.

Pozitív visszajelzések érkeznek a terepről, úgy a lakosság, mint az aktivisták részéről - emelte ki Fremond Árpád, a Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke a Közügyekben. Hozzátette: jövőre sok választás vár a vajdasági magyarokra, ezért is fel kell hívni a figyelmüket arra, hogy 2022 egy meghatározó év lesz a következő időszak szempontjából.

Magyarország
választás
levélszavazás
Muzslya
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.