Ugrás a tartalomra

Megkapják a támogatást?

2012.04.25
19:47
Fogadta ma az elégedetlen gazdákat Slavica Đukić-Dejanović, megbízott köztársasági elnök
Fogadta ma az elégedetlen gazdákat Slavica Đukić-Dejanović, megbízott köztársasági elnök. Holnap délelőtt rendkívüli kormányülésre kerül sor, amelynek egyetlen napirendi pontja a gazdák helyzetének megoldása lesz. Az elégedetlen termelők ma több mint 100 helyen zárták le az utakat. A tiltakozások 10 órakor kezdődtek, délig minden fontosabb vajdasági útvonalat, illetve a közép-szerbiai utak jelentős részét lezárták. A gazdák terményalapú helyett területalapú támogatást követelnek, amelynek a Mezőgazdasági Minisztérium nem tud eleget tenni.
mezőgazdaság
gazda
sztrájk
termelő
blokád

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.