Ugrás a tartalomra

Korhecz Tamás: a 30%-os részvétel nem rossz

2022.01.17
20:02
2022.01.17
21:06
Forrás
Pannon RTV
A 30 százalékos részvétel az alkotmánymódosításról szóló népszavazáson nem mondható rossznak, nyilatkozta Korhecz Tamás alkotmánybíró a Közügyekben.

Véleménye szerint az jó hír, hogy Szerbia lakosai elfogadták az alkotmánymódosítást, hiszen többen szavaztak igennel, mint nemmel. Azt viszont szomorúnak tartja, hogy az alkotmánymódosítási referendum ügye pártpolitikai csatározássá minősült át.

A Pannon Televízió hírháttérműsorában bővebben kifejtette, hogy a gyakorlat mutatja meg, hogy az alkotmánymódosítás következményeként mennyire tudnak majd függetlenek lenni a bíróságok, a bírák mennyire tudnak majd harcolni a saját függetlenségükért.

Korhecz Tamás
alkotmánymódosítás
népszavazás
referendum

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.