Ugrás a tartalomra

Kurti kész tárgyalni Vučićtyal

2022.02.20
13:24
2022.02.20
13:32
Forrás
Szerbiai RTV
Legutóbb a tavalyi év közepén találkoztak egymással.

Albin Kurti koszovói miniszterelnök kész tárgyalni Aleksandar Vučić szerb elnökkel a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd folytatása érdekében. Kurti ezt Josep Borrellnek, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének mondta a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián. Koszovó elkötelezett a kölcsönös elismerésre összpontosító megállapodások mellett – közölte a pristinai kormány. Kurti és Vučić a legutóbb tavalyi év közepén találkozott egymással. Brüsszelben főtárgyalói szinten egyébként kedden folytatódik a dialógus.

Aleksandar Vučić
Albin Kurti
Koszovó
párbeszéd

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.