Ugrás a tartalomra

Kon: Messze még a járvány vége Szerbiában

2022.02.28
14:17
2022.02.28
15:31
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbiában önkényesen törölte a lakosság a járványügyi intézkedések szabályait - nyilatkozta dr. Predrag Kon a szerb közmédia műsorában.

A járványügyi szakember azonban arra figyelmeztet, hogy messze állunk még attól, hogy azt mondhassuk, véget ért a járvány. Ezért arra szólítja fel a lakosságot, hogy továbbra is tartsák be az intézkedéseket: viseljék a maszkot, és tartsák be a kellő távolságot. Mint mondja, az oltások száma nem elegendő, és Szerbiát nem lehet összehasonlítani azokkal az országokkal, ahol az oltást felvevők aránya 80 százalékon áll, így ott már az intézkedések eltörlésén gondolkodhatnak.

Predrag Kon
koronavírus
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.