Ugrás a tartalomra

Rendezvényeket, vállalkozókat, éttermeket díjaztak Magyarkanizsán

2022.03.02
13:11
2022.03.02
15:39
Forrás
Pannon RTV
A Turisztikai Tiszavirág-díj átadójára került ma sor Magyarkanizsán a Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezésében.

A díjazottak között volt több községbeli rendezvény, vállalkozó, étterem is. Elismerésben részesült egyebek mellett a Vadászfesztivál, a Malomfesztivál, Sarnyai Csaba vállalkozó, a tóthfalusi Mini Délvidék, az Art Garni Hotel és a helyi kemping is.

Az elismeréseket Koza Róbert a Turisztikai Desztináció Menedzsment elnöke és Újvári Zsombor az önkormányzat idegenforgalommal megbízott tanácstagja adták át.

Újvári Zsombor, Magyarkanizsa idegenforgalommal megbízott tanácstagja : "Én biztatnám az összes többi vállalkozót, szervezőt, akik a turisztikai szakmában valamilyen szinten részt vesznek, legyen az szállásadó, étterem tulajdonos vagy akár fesztivál szervező, hogy a 2022-es évben is tegyék oda magukat. Nagyon jó hírét viszik Magyarkanizsa községnek azok, akik elégedetten távoznak tőlük és szeretném ha ez a jó hír, ez a töretlen optimizmus, ami a községünket jellemzi, ez az elkövetkezendő években is megmaradna."

turisztika
Magyarkanizsa
Tiszavirág-díj

Most

16:19, Frissítve: 16:25

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.
15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.