Ugrás a tartalomra

Verseket teregettek az adai Szarvas Gábor Könyvtár épülete előtt

2022.04.11
17:10
Forrás
Pannon RTV
A magyar költészet napja alkalmából kerültek ki a versek a könyvtár épülete elé.

Az akció célja az olvasás népszerűsítése. Több mint 200 vers érkezett, köztük vannak saját versek, de nagy kedvencek is. Az akcióhoz idén először csatlakoztak az óvodások is, akik illusztrációkkal készültek.

Az akción a Szarvas Gábor Nyelvművelő Egyesület is részt vesz, kis ajándékokkal kedveskednek a legsikeresebb munkák készítőinek. A zsűrizés folyamatban van. A versek az időjárástól függően egy-két hétig lesznek megtekinthetőek a Szarvas Gábor Könyvtár előtt.

Szarvas Gábor Könyvtár Ada
magyar költészet napja

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.