Ugrás a tartalomra

4:0-s győzelmet aratott a Crvena zvezda a TSC felett

2022.04.20
18:42
2022.04.30
12:31
Forrás
Pannon RTV
A belgrádiak ezzel a győzelmükkel közelebb kerültek ahhoz, hogy sorrendben ötödször is megnyerjék a bajnokságot.

Tavaly december óta először szenvedett vereséget hazai a TSC férfi labdarúgócsapata. A topolyai együttes akkor és most is a címvédő Crvena zvezdától kapott ki. Ezúttal az eredmény 4:0 volt a fővárosi együttes javára.

A Crvena zvezdanak minden mérkőzésen csak a győzelem számít, mivel nagy harcot vív a bajnoki címért a Partizan együttesével. A vendégek nagy lendülettel kezdtek, letámadták a hazaiakat, aminek az eredménye már a 16. percben meglett meg, amikor Ivanić megtörte meg a TSC védelmét.

A második találatra a második játékrész 20. percéig kellett várni. Kiugratást követően ismét a járeki játékos talált be Filipović kapus hálójába. Mindössze három perccel később a mérkőzés legszebb mozdulata következett, ezúttal is Ivanić volt a főszereplő, aki a nagyszerű a lövéssel megszerezte mesterhármasát a topolyai mérkőzésen.

A pontot a találkozóra Ben tette fel a 72. percben, amikor a Filipovićról kipattant labdát a hálóba helyezte és beállította a végeredményt. Bocskay Bertalan, játékos, TSC: „Én is úgy gondolom, hogy jobban játszottak, aki kilátogatott vagy a TV-n keresztül nézte ugyanez lehet a véleménye. Nem tudtuk azt nyújtani amit szerettünk volna és amit elterveztünk. Szerintem egyértelműen nem így készültünk a mai napra. Ez egy simának mondható 4:0 volt.”

A rájátszás harmadik fordulójában a TSC a jövő szerdán a Partizan vendége lesz, míg a Crvena zvezda a Čukarički csapatát látja vendégül.

Crvena zvezda
meccs
TSC

Most

13:43, Frissítve: 13:50

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.