Ugrás a tartalomra

Befagyasztják a cukor árát

2022.05.25
17:37
2022.05.26
12:37
Forrás
021.rs, Magyar Szó
A hírek szerint holnaptól a boltokban minden kiszerelésű cukor árát korlátozzák majd Szerbiában - értesült a szerb sajtó.

A cukor kilogrammonkénti 89 dináros ára megmarad, de módosítják a korábbi határozatot, hogy az minden csomagolásra érvényes legyen.

Az erre vonatkozó döntést az indokolja, hogy az elmúlt napokban cukorhiány volt tapasztalható a szerbiai üzletekben. Egyes információk szerint sokan nagy mennyiségben elkezdték felvásárolni a kedvezményes, egy kilogrammos kiszerelésű cukrot, míg a nagyobb csomagolások árát a kereskedők szabadon alakíthatták. Az 5 kilogrammos kiszerelés ára egyes helyeken 700, a 10 kilogrammosé pedig 1400 dinár is volt.

cukor
árbefagyasztás
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.