Ugrás a tartalomra

Véget ért a Fiat dolgozóinak tüntetése

2022.06.22
18:59
2022.06.22
19:08
Forrás
021.rs, Szerbiai RTV
Megegyeztek, Vučić államfő szombaton fogadja őket.

Véget ért a Fiat dolgozóinak tüntetése Belgrádban. Valamennyivel 18 óra után feloldották az autópálya blokádját a Sava központnál, miután megegyeztek abban, hogy Aleksandar Vučić államfő szombaton 9 órakor fogadja őket. Az útzárlat 13 óra óta tartott. A Fiat dolgozói követeléseik teljesítését kérik, elsősorban azt, hogy azok, akik nem akarnak az autóipari cégcsoport valamely külföldi gyárába menni dolgozni, megtarthassák munkahelyüket Kragujevacban, azok pedig, akiket munkaerő felesleggé nyilvánítanak, sokkal magasabb végkielégítést kapjanak, mint amint elsődlegesen felkínáltak nekik.

Fiat
tüntetés

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.