Ugrás a tartalomra

Mekkora terhet bír el egy házasság?

2022.06.23
14:37
2022.06.23
16:30
Forrás
Pannon RTV
Ezt a témát feszegeti Pap Éva legújabb, Megbocsátás című könyve, amelyet Palicson mutattak be.

A nemrég megjelent regény a nő és a férfi szemszögéből mutat be egy valós eseményeken alapuló drámát. Pap Éva korábbi két történelmi romantikus könyve után egy napjainkban Újvidéken történő, érzékeny témát feldolgozó regénnyel jelentkezett. Az író szegedi származása ellenére nagy kötődést érez Vajdaság iránt, amelyből később regények születnek.

Pap Éva, író: „Az érdekessége az, hogy Újvidéken játszódik és nagyon odafigyeltem, hogy Újvidék levegőjét, ahogy lélegzik a város, ahogy él, azt hűen át tudjam adni. Maga a történet arról szól, hogy ami a párkapcsolatban élők legnagyobb félelme nőként, feleségként, hogy amikor úgy érezzük, hogy minden a legnagyobb rendben van, akkor borul a feje tetejére a világ, akkor derül ki, hogy megcsalva lettünk és lehet, hogy a férjünknek abból a kapcsolatából még egy gyerek is születik. Innen indul a történet és ennek egy egész lelki hátterét tudjuk követni a nő és a férfi szemszögéből.”

Pap Éva
könyvbemutató
Palics

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.