Ugrás a tartalomra

Az aggasztó észak-koszovói helyzetről egyeztetett telefonon Aleksandar Vučić és Jens Stoltenberg

2022.08.03
17:04
2022.08.03
22:50
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb elnök és a NATO-főtitkár egyetértett abban, hogy feltétlenül folytatni kell a párbeszédet Belgrád és Pristina között, és abban is, hogy a béke és a stabilitás kulcsfontosságú nem csak Szerbia és a régió, hanem a Koszovóban élők számára is.

Vučić tájékoztatta Stoltenberget, hogy az Észak-Koszovóban élő szerbek félelemben élnek Pristina viszonyulása miatt, és azt is elmondta, Szerbia minden aláírt megállapodást betartott. A szerb fél továbbra is felelősségteljesen viszonyul a problémákhoz és komolyan veszi a nyitott kérdések megválaszolását. Vučić és Stoltenberg a továbbiakban is folytatják a közvetlen kommunikációt, a szerb elnök pedig elégedett azzal, hogy a NATO főtitkára meghallgatta a szerb álláspontot is.

NATO
Jens Stoltenberg
Aleksandar Vučić
Koszovó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.