Ugrás a tartalomra

Búcsúzott a profi tenisztől Federer - képeken a legmeghatóbb pillanatok

2022.09.24
07:33
2022.09.24
07:42
Forrás
Pannon RTV
Könnyek között búcsúzott a profi tenisztől Roger Federer. A svájci legenda péntek este játszotta búcsúmeccsét, azt követően, hogy néhány nappal ezelőtt hivatalosan is bejelentette visszavonulását.

Federer Rafael Nadal oldalán lépett pályára a Laver Cup-on az amerikai Jack Sock és Francis Tiafoe páros ellen, és veszített 4-6, 7-6 (11-9) arányban. A mérkőzésnek azonban a végeredmény volt a legkevésbé fontos momentuma.

A búcsúmeccsel teljesült Roger Federer vágya, hogy legnagyobb riválisa és barátja oldalán vonuljon vissza, és a teniszrajongók sem kívánhattak volna romantikusabb búcsút a sport nagykövetének.

A mérkőzés utáni búcsúzkodás során már könnycseppek is kicsordultak, majd Federer elköszönt a közönségtől. Megköszönte csapattársainak és családjának a pillanatot, valamint kiemelte, hogy egy igazi legendával, Rafael Nadallal együtt játszhatott. Beszéde végére zokogva azt mondta, az egész utazást a karrierje elejétől a végéig, bármikor újracsinálná. Külön megköszönte a rajongók támogatását, felesége kitartását, illetve szüleinek a lehetőséget, hogy itt lehet.

Roger Federer
Rafael Nadal
tenisz

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.