Ugrás a tartalomra

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

2022.09.28
17:11
Forrás
Pannon RTV
Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Az orosz parlament várhatóan pénteken szavaz a területek Oroszországhoz való csatlakozásáról.

A külügyi tárca emellett fegyvereket, tankokat, vadászgépeket, légvédelmi eszközöket kért a szövetségeseitől, valamint azt sürgette, hogy vezessenek be újabb szankciókat Oroszország ellen.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a népszavazások nevetségesek, és soha nem tekinthetők legitimnek. Hozzátette: az ukrán csapatok nem adják fel, és fel fogják szabadítani az országot.

Ukrajna
népszavazás
orosz-ukrán háború

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.