Ugrás a tartalomra

Vízum kell, ha Tunézia és Burundi lakosai Szerbiába utaznak

2022.10.21
07:23
2022.10.21
07:34
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia vízumkötelezettséget vezet be Tunézia és Burundi lakosaival szemben. Az Európai Unió üdvözölte a döntést.

Várhelyi Olivér uniós bővítési biztos Twitter-oldalán számolt be erről. Azt írja, Szerbia fontos lépést tett a harmadik országok számára kötelező vízumok európai listájához való igazodás érdekében, valamint reményét fejezte ki, hogy hamarosan további javulást lehet majd látni. Az elmúlt hónapokban egyébként nagy számban érkeztek illegális bevándorlók azokból az országokból, amelyekre vízumot vezet be Szerbia.

vízum
Szerbia
Tunézia
Burundi
Várhelyi Olivér

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.