Ugrás a tartalomra

Dubravka Đedović: Szerbiában stabil a gázellátás

2022.11.23
10:00
Forrás
Szerbiai RTV
A bányászati és energetikai miniszter hozzátette, elegendő mennyiségű gázkészletet tárolnak Udvarnokon, valamint a magyarországi raktárakban.

Dubravka Đedović meglátogatta a Balkáni-áramlat gázvezeték Velika Plana-i kompresszorállomását, és ott beszélt arról, hogy az ország gázellátása stabil, nincs akadálya a háztartások, vállalkozások, távfűtőművek ellátásához szükséges napi gázmennyiség leszállításának. További gázmennyiséget biztosítottunk Oroszországtól és Bulgáriától. A világpiaci gázárak folyamatos növekedése idején nagyon fontos, hogy folyamatos, kedvezőbb árakon történő ellátásunk legyen. Igyekszünk megfelelő mennyiségű gázt biztosítani az elkövetkező időszakban a tervezett fogyasztásnak megfelelően – mondta Đedović.

Dubravka Đedović
Szerbia
Udvarnok
gáz

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.