Ugrás a tartalomra

Casemiro továbblőtte a brazilokat, Szerbia Svájc ellen a továbbjutásért

2022.11.28
19:05
2022.11.28
22:14
Forrás
Pannon RTV
Brazília 1:0-ra győzte le Svájcot a katari világbajnokság G-csoportjának második csoportmérkőzésén, ezzel biztos a továbbjutása a kieséses szakaszba. Szerbiának Svájc ellen győznie kell.

Az első gólra egészen a 64. percig kellett várni, ekkor Vinicius Junior a kapu jobb alsó sarkába rúgta a labdát, a gólt azonban les miatt érvénytelenítették. A brazil csapat végül mégis megszerezte a vezetést: a 83. percben Casemiro talált a kapuba érvényesen, ezzel pedig el is döntötte a mérkőzést. A brazilok 6 megszerzett pontjukkal már biztos továbbjutók.

Így szurkoltak a szerb csapatnak a mérkőzés helyszínén:

Az utolsó fordulóban december másodikán, pénteken a szerbek a svájciak ellen lépnek pályára, ami azt jelenti, hogy a Sasokat csak a győzelem juttatja tovább, Kamerunnak viszont kevés esélye maradt a további szereplésre, mivel a brazilokkal játszanak az utolsó körben.

Brazília
Svájc
foci-vb
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.