Ugrás a tartalomra

Szerbia-Kamerun: 3-3

2022.11.28
12:45
2022.11.28
13:10
Forrás
nemzetisport.hu
Döntetlennel zárult Szerbia második csoportmérkőzése, amelyet Kamerun ellen vívott.

Az első félidőt még a szerbek nyerték, 2:1-es fölénnyel, Pavlović és Sergej Milinković Savić góljával. Jól indult a második félidő is a szerb válogatottnak, ugyanis az 53. percben Mitrović góljával 3:1-es fölényre tehettek szert. Azonban a kameruni ellentámadásra nem kellett sokáig várni, a 63. percben gólt lőtt Abubakar, amelyet először lesnek ítélt a bíró, a VAR felvétel azonban érvényesnek titulálta.

Ezt követően pedig csupán 3 percre volt szüksége a kameruniaknak az újabb kaputalálatra, a 66. percben Choupo-Moting 3:3-ra egyenlített. A szerb válogatott ezzel a meccsel megszerezte első pontját a katari világbajnokságon, a következő meccset pedig pénteken játsszák, Svájc ellen.

Így szurkoltak a szerb csapatnak a mérkőzés helyszínén:

További mai meccsek:

14 óra: Dél Korea – Ghána (H csoport)
al-Rajján, Education City Stadion

17 óra: Brazília – Svájc (G csoport)
Doha, 974 Stadion

20 óra: Portugália – Uruguay (H csoport)
Loszaíl, Lusail Iconic Stadion

Kamerun
Szerbia
meccs
futball
vb

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.