Ugrás a tartalomra

Parádéztak a brazilok, négyet számoltak rá Dél-Koreára, ha azok szépítettek is

2022.12.05
21:58
2022.12.05
22:09
Forrás
M4Sport, Nemzeti Sport
Kiütéses győzelmet hozott Brazíliának az esti mérkőzés Dél-Korea ellen. Azért volt egy becsületgól. A horvátok jönnek a negyedöntőben.

A dél-amerikaiak már az első félidőben lesöpörték a távol-keletieket a pályától, végül 4:1-re győztek, és bejutottak a negyeddöntőbe, ahol Horvátország várja őket.

A horvátok izgalmas tizenegyespárbaj után jutottak a legjobb nyolc közé a katari labdarúgó világbajnokságon a hétfői játéknap első mérkőzésén. A Japánnal vívott meccsen a rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény. A hosszabbításban nem volt gól. Jöhettek a büntetők, Horvátország tizenegyesekkel felülmúlta ázsiai ellenfelét.

Katar 2022
labdarúgó világbajnokság
foci-vb

Most

12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.