Ugrás a tartalomra

Idén sem lesz szilveszterezés Szabadka főterén

2022.12.06
14:41
Forrás
Közlemény
Az erre szánt összeget a fiatalok és a beteg gyermekek támogatására fordítják - áll a polgármester szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében.

Az információ szerint Stevan Bakić arról döntött, hogy a főtéren szervezett szilveszterezésre elkülönített 5 millió 911 ezer dinárt a diákok ösztöndíjazásra és a gyermekek gyógykezelésére fordítják. Ez lehetővé teszi a már odaítélt száz ösztöndíj mellett további több mint harminc támogatás kiosztását. Az összeg másik része a fiatal tehetségek kibontakoztatásának ösztönzését szolgáló költségvetési alapba kerül, így mind a 237 jelentkező és a pályázati feltételeknek megfelelő diák és hallgató tehetségfejlesztési támogatásban részesül. Az összeg harmadik része a súlyosan beteg gyermekek és fiatalok kezelését segítő alapítvány számlájára lesz átutalva.

szilveszter
elmarad

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.